Barrico_9ok_kezdo

9 ok amiért minket válassz!

Abban teljesen biztosak vagyunk , hogy az elmúlt közel 1,5 év senkinek sem volt könnyű. A vendéglátásnak és a turizmusnak ugyan kell még egy kis idő, hogy visszatérjen a hétköznapok pezsgéséhez. Ehez napról-napról közelebb jutunk , hiszen menhol nyílnak a kapuk.
Bár ez okozhat némi kétséget egy dolog azonban van amit biztosan tudunk!
A természet szépsége és a friss levegő ugyan azzal a lenyűgöző és lelket melengető hatással vár mindenkit mint eddig is.
Mi a Barrico Thermal Hotelben szintén készen állunk arra,hogy a legjobbat nyújtsuk a hozzánk látogatóknak.

Most összegyűjtöttük 9 okot amiért a Barrico a legjobb választás a karantén után!

1. Közel és mégis távol


Demjén Észak-Magyarországon , Heves megyében Egertől délnyugati irányban 8 km-re található.Zöld övezetben az Észak-Magyarországi-középhegységben helyezkedik el. Magyarország bármely pontjáról könnyen megközelíthető. Budapesttől 120 km, Miskolctól 85 km, Jászberénytől 66 km Szolnoktól 95 km-re található. 

2. A természet vonzásában

A természet közelsége és nyugalma, a friss levegő,a  madárcsicsergések fülmelengető dallama, az erdő és a virágok illata mind megtalálható.Kerékpárral vagy gyalog fedezheted fel a Bükk-hegység nyújtotta természeti szépségeket.

3. Megelevenedik a történelem

Ki ne hallott volna az egri várról és annak ostromáról. A nálunk eltöltött idő alatt el látogathatsz  az egri várhoz amely múltidéző hangulatával biztosan lenyűgöz. Eger hősies és bájos hangulatú város így nem érdemes kihagyni egy tartalmas sétát a Bazilikához vagy a Szépasszony völgyhöz.

4. Üde lélek, üde test

Egyedül vagy pároddal , családoddal  vagy barátokkal töltenél el minőségi időt akkor nálunk a helyed. Elevenítsétek fel a régi barátságokat, pihenjetek vagy kiránduljatok hiszen a Barrico Thermal Hotel környezetében megtehetitek. Legyen szó testi vagy lelki felüdülésről mindenki megtalálja  a magának való programot.

5. A ‘’folyékony arany’’ ereje

Merülj bele a gyógyító vízbe és élvezd a hely nyújtotta hangulatot. A  250m2-en elterülő wellness részleg hozzájárul a pihenéshez. A testi-lelki feltöltődést kiváló szolgáltatásaink biztosítják. Merülj el a gyógyvizes medencében, frissülj fel a szaunában és lazulj el a kezünk alatt egy masszázzsal.

6. Wellness

A teljes kikapcsolódás jegyében kül-és beltéri gyógyvizes medencék valamint pihenő galéria biztosítja a pihenést. A finn szauna hatását fokozza a merülő medence használata. A hideg és meleg érzés váltakozása tágítja a pórusokat ezáltal tisztítja a bőrt , méregtelenít és fokozza a vérkeringést.A természetesség jegyében adalékmentes bőrápoló készítményeket részesítünk előnyben masszázs kezelések alatt. Összesen 10 különböző masszázs szolgáltatás közül választhat. Különlegesség a FONS FONTIS hidratáló krémes masszázs amely szállodánk gyógyvizéből készült prémium minőségű természetes alapanyagokat tartalmazó készítménnyel történik.

7. Az otthon ízei 

A hazai és nemzetközi ízek egyaránt megtalálhatóak nálunk. Svédasztalos reggelik és vacsorák várnak. Vegán és vegetáriánus étrendet követőkre is gondoltunk ajánlatainkkal. Az itallapon hazai neves pálinkák és az egri borvidék kiváló borai is fellelhetőek.

8. Gerendaház

A ‘Gyógyvizek völgyének’ egyik ékköve a szállodánk.Saját hévíz forrással és 42 szobával rendelkezik. Különlegessége a természetes anyagok felhasználásval készült gerendaházunk. Sajátos hangulata, a fa utánozhatatlan illata, csintalan romantikája biztosan kiránt a mindennapok forgatagából.

9. Értetek vagyunk

A Barrico Thermal Hotel odaadóan, elkötelezetten mindig a vendégekért van. Minden igényt, egyedi kérést igyekszünk kielégíteni. Lelkes és elkötelezett emberek dolgoznak, hogy  a legjobban és a legnagyobb biztonságban érezzétek magatokat a nálunk töltött idő alatt. Mi sem bizonyítja jobban mint vendégeink akik minden alkalommal elégedetten távoznak.