Hotel Barrico wellness Blog

erdei séta

Erdőfürdőzés

Hallotta már ezt a kifejezést, hogy “erdőfürdőzés”? Ez a szó a japánoktól ered (Shinrin-yoku). Lényege, hogy az emberek, miközben kint vannak a természetben, igyekeznek a látványt tudatosan befogadni, megélni.

Bővebben
eger-fotere

Egri vár

Az Egri várat senkinek sem kell bemutatni, nincs magyar ember aki ne ismerné Dobó István és a magyar várvédők emberfeletti küzelmét, és dicsőségét a törökök ellen. “Hírneve” többek között köszönhető Gárdonyi Géza híres regényének, az Egri csillagoknak is, illetve az abból készült felejthetetlen filmnek.

Bővebben
senior-wellness

Aktív kikapcsolódás szépkorúaknak

Sok ember számára az elmúlt évek a gyereknevelésről, családról szóltak és ezalatt az idő alatt sok minden megváltozott. Ilyenkor sokan vissza emlékeznek és elgondolkodnak azon , hogy miket értek el eddig az életben és mi az amit szeretnének még megvalósítani,kipróbálni.

Bővebben
fons-fontis-kozmetikumok

Fons Fontis kozmetikumok

Engedje, hogy bőrét is kényeztessük! Megérkeztek a szállodánk gyógyvizéből készült, egyedi kozmetikumok! Szállodánk gyógyvizéből készült Fons Fontis kozmetikumok minden bőrtípusra alkalmasak. A mindennapi használat során a bőr hidrotációja helyreáll, ennek köszönhetően a bőr tapintásra kellemesen puha és selymes lesz.

Bővebben
barrico-hotel-masszazs

Masszázs! – ne hagyd ki

Gyakran érzi úgy, hogy nincs több energiája továbbmenni, folytatni a napot? Szüksége van egy kis energialöketre, hogy kisimuljon, ellazuljon és megszabaduljon a stressz súlyától? Próbálta már a masszázst?Mitől olyan fantasztikus dolog? Fizikai, lelki és mentális felfrissülést hoz egyszerre.

Bővebben