Hotel Barrico wellness Blog

fons-fontis-kozmetikumok

Fons Fontis kozmetikumok

Engedje, hogy bőrét is kényeztessük! Megérkeztek a szállodánk gyógyvizéből készült, egyedi kozmetikumok! Szállodánk gyógyvizéből készült Fons Fontis kozmetikumok minden bőrtípusra alkalmasak. A mindennapi használat során a bőr hidrotációja helyreáll, ennek köszönhetően a bőr tapintásra kellemesen puha és selymes lesz.

Bővebben
barrico-hotel-masszazs

Masszázs! – ne hagyd ki

Gyakran érzi úgy, hogy nincs több energiája továbbmenni, folytatni a napot? Szüksége van egy kis energialöketre, hogy kisimuljon, ellazuljon és megszabaduljon a stressz súlyától? Próbálta már a masszázst?Mitől olyan fantasztikus dolog? Fizikai, lelki és mentális felfrissülést hoz egyszerre.

Bővebben
tisza-tavi-okocentrum

Tisza Tavi ökocentrum

A Tisza-tó már önmagában gyönyörű látványt nyújt a maga érintetlenségével, lenyűgöző állatvilágával, így érthető is, hogy 1999 óta a Hortobágyi Nemzeti Park bemutató területeként a világörökség részét képezi.

Bővebben
cifra-istallo-paradfurdo

Parádfürdő

Parádfürdő gyógyvizeiről és népi kultúrájáról híres, mely a festői szépségű Heves megye legszebb részén, a Mátra északi oldalán, a Fehérkő, a Jámborhegy és a Kékes csúcsának tövében, a Parádi-Tarna völgyében található, 200-250 méteres tengerszint feletti magasságban.

Bővebben
siroki-var-barrico

Siroki vár

A Siroki vár A Bükk és a Mátra határán a Tarna-patak észak felé kiszélesedő völgye felett, a Heves megyei Sirok település központjától 1 km-re északra, a 294 méter magas vár-hegy csúcsán található. Önmagában már a festői környezet megéri az oda látogatást, azonban a fő látnivaló természetesen a néhány éve felújított vár, mely hazánk egyik talán legvadregényesebb várromja.

Bővebben