Borkóstoló

borkostolo-barrico-1

Dávid Borháznál

5-féle bor kóstolása

Hétfőtől – Vasárnapig

Minimum létszám 15 fő

3500-ft / fő

2 vörös bor

2 fehér bor

1 rose bor megízlelése

Borok mellé borkorcsolya is fogyasztható

A program része a vezetett pinceséta,

ahol nemcsak a család történetéről, hanem a borok készítéséről is mesélnek.

A program időtartama: 2, óra

Borfajták

Cabernet sauvignonChardonnayKékfrankos, OlaszrizlingSauvignon BlancRajnai rizlingMerlot

Elérhetőség :

Barrico Hotel recepcióján vagy telefonon

Digitális adatszolgáltatás

Tájékoztatjuk, hogy a digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybevevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szálloda részéről.

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, életkortól függetlenül gyermekeknek is.

A hatályos jogszabály szerint amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A VIZA rendszerbe adatok továbbítására a szálláshely-szolgáltató 2021. szeptember 1. napjától köteles.

Abban az esetben, ha a szálláshely szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.