Programok

Demjén festői környezetben fekszik, bármerre indulunk is el, hangulatos kis falvakat találhatunk a közelében. Útra kelhetünk kerékpárral, busszal, autóval, esetleg felülhetünk az ország egyik legszebb vonalán haladó vonatra is Eger és Szilvásvárad között. Válasszunk a hegyi falvak közül egy kedvencet, vagy vegyük délre az irányt és mártózzunk meg Magyarország legvadregényesebb tavában, a Tisza tóban, Demjéntől alig 25 kilométerre!

Számtalan program, fesztivál, rendezvény, esemény várja a látogatókat Egerben és környékén.

A környékbeli programokról az alábbi lehetőségen tájékozódhatnak:

egriprogramok.hu

XI. DEMJÉNI KÁPOSZTÁS ÉTKEK NAPJA - 2019. OKTÓBER 5. SZOMBAT

2019. október 5-én 11. alkalommal kerül megrendezésre a már hagyománynak számító Demjéni Káposztás Étkek Napja, ahol számtalan, káposztából készült sós és édes finomságot megkóstolhatnak a kedves érdeklődők. A kulináris élményeken túl, számos táncos-zenés műsorral készülnek a szervezők.

kaposztas_nap_web

Digitális adatszolgáltatás

Tájékoztatjuk, hogy a digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybevevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szálloda részéről.

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, életkortól függetlenül gyermekeknek is.

A hatályos jogszabály szerint amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A VIZA rendszerbe adatok továbbítására a szálláshely-szolgáltató 2021. szeptember 1. napjától köteles.

Abban az esetben, ha a szálláshely szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.