wellness-telen

Télen wellness?- Naná!

Hideg , rövid napok, korai sötétedés , megfázás , betegség , rossz közérzet. Ismerős?

A télen ránk nehezedő szürkeség miatt testünknek és lelkünknek is szüksége van a kényeztetésre.

Demjénben a téli táj   magával ragadó hangulata és különleges varázsa egyszerűen lenyűgöző.A természet , az erdő közelsége a gerendaházak szépsége lélekemelő hatással bír.

Irány Demjén - induljon a téli wellness!

Ekkor van igazán lehetőségünk keresni és  megtalálni a nyugalmat , a csendet ami a lelki feltöltődés elengedhetetlen feltétele. Ilyenkor kerül előtérbe a magunkra figyelés és lehetőség nyílik a belső harmónia megteremtésére.

Mindehhez feltétlenül szükséges egy olyan kellemes külső-belső megnyugtató környezet amelyet a Demjénben található Barrico Thermál Hotel biztosít.

Az igazi ellazuláshoz és megnyugváshoz remek lehetőséget biztosít a hotel wellness részlege.

Demjén folyékony kincsében megmártózva  ellazulhatunk és érezhetjük a gyógyvíz külső-belső hatásának az eredményét.

wellness-telen1

A felhalmozott méreganyagokat a jó minőségű bor és pálinka fogyasztásán kívül a szaunában érdemes eltávolítani a szervezetből.

Kitűnő lehetőség a stresszoldásra , javítja a közérzetet, méregtelenítő hatással bír valamint ellazítja az izmokat és tisztítja a légutakat.

A téli hideg és szürkeség megviseli testet és a lelket is. Ilyenkor talán több gyógyszert és vitaminkészítményt szedünk melyek csak bizonyos esetekben hatásosak. 

Azonban a pihenés és a pihentető alvás mindennél többet tud javítani a közérzetünkön.Immunerősítő hatással bír valamint garantálja a feltöltődést.

A teljes regenerálódás érdekében pihenését kombinálja egy nyugtató vagy vitalizáló hatást biztosító masszázzsal! 

A masszázsról számos jótékony hatással bír. Ilyenek például a stressz káros hatásának az enyhítése , segít a pihentetőbb alvásban, javítja a bőr állapotát, erősít és boldoggá tesz.

Wellness és relax … a tökéletes páros. Érdemes egy kis frissítő sétát is belecsempészni a pihenésbe. Egy ilyen tuti ‘’recept’’ igencsak alkalmas a szürkeség elűzéséhez. Minden kellemesen eltöltött  pillanat a megfáradt test-és lélek töltődését szolgálja.

Jöhetnek a szürke hétköznapok , hiszen mindegy hogy tél vagy nyár, a Barrico Hotel Önre vár!