Wellness

A közel 250 m2-es wellnessünkben a pihenésé, regenerálódásé a főszerep.

Wellness részlegünk az egészségtudatosságra, az életminőség javítására épül.

Szolgáltatásaink megfelelő arányú használata mellett jótékony, egészségre gyakorolt hatások hosszú sorát eredményezheti: gyulladáscsökkentés, méregtelenítés, immunerősítés, bőrszépítés, értágítás, izomlazítás, légutak tisztítása

Szolgáltatásaink:

  • 38 C°-os és 34 C°-os gyógyvizes medencék
  • finnszauna
  • merülőmedence
  • sószoba
  • gyermekpancsoló
  • pihenő galéria

Szállodánk wellness részlegét nemcsak szállóvendégeink vehetik igénybe.

Napi jegy: 2.000 Ft/fő

Gyermek jegy (3-14 év között): 1.600 Ft/fő

Digitális adatszolgáltatás

Tájékoztatjuk, hogy a digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybevevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szálloda részéről.

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, életkortól függetlenül gyermekeknek is.

A hatályos jogszabály szerint amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A VIZA rendszerbe adatok továbbítására a szálláshely-szolgáltató 2021. szeptember 1. napjától köteles.

Abban az esetben, ha a szálláshely szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.