Blog

content/blog/barrico-hotel-masszazs.jpg

Masszázs! - ne hagyd ki

Gyakran érzi úgy, hogy nincs több energiája továbbmenni, folytatni a napot? Szüksége van egy kis energialöketre, hogy kisimuljon, ellazuljon és megszabaduljon a stressz súlyától? Próbálta már a masszázst?Mitől olyan fantasztikus dolog? Fizikai, lelki és mentális felfrissülést hoz egyszerre.

content/blog/egeszseges-taplalkozas.jpg

Egészséges táplálkozás

Nem is kérdés, hogy az egészséges életmód eléréséhez elengedhetetlen a helyes táplálkozás.

content/blog/tisza-tavi-okocentrum-3.jpg

Tisza Tavi ökocentrum

A Tisza-tó már önmagában gyönyörű látványt nyújt a maga érintetlenségével, lenyűgöző állatvilágával, így érthető is, hogy 1999 óta a Hortobágyi Nemzeti Park bemutató területeként a világörökség részét képezi.

content/blog/cifra-istallo-paradfurdo.jpg

Parádfürdő

Parádfürdő gyógyvizeiről és népi kultúrájáról híres, mely a festői szépségű Heves megye legszebb részén, a Mátra északi oldalán, a Fehérkő, a Jámborhegy és a Kékes csúcsának tövében, a Parádi-Tarna völgyében található, 200-250 méteres tengerszint feletti magasságban.

content/blog/siroki-var-barrico.jpg

Siroki vár

A Siroki vár A Bükk és a Mátra határán a Tarna-patak észak felé kiszélesedő völgye felett, a Heves megyei Sirok település központjától 1 km-re északra, a 294 méter magas vár-hegy csúcsán található. Önmagában már a festői környezet megéri az oda látogatást, azonban  a fő látnivaló természetesen a néhány éve felújított vár, mely hazánk egyik talán legvadregényesebb várromja.