Blog

content/blog/eger-barrico.jpg

Egri vár

Az Egri várat senkinek sem kell bemutatni, nincs magyar ember aki ne ismerné Dobó István és a magyar várvédők emberfeletti küzelmét, és dicsőségét a törökök ellen. “Hírneve” többek között köszönhető Gárdonyi Géza híres regényének, az Egri csillagoknak is, illetve az abból készült felejthetetlen filmnek.

content/blog/senior-wellness4.jpg

Aktív kikapcsolódás szépkorúaknak

Sok ember számára az elmúlt évek a gyereknevelésről, családról szóltak és ezalatt az idő alatt sok minden megváltozott. Ilyenkor sokan vissza emlékeznek és elgondolkodnak azon , hogy miket értek el eddig az életben és mi az amit szeretnének még  megvalósítani,kipróbálni.

content/img_20191213_181457.jpg

Fons Fontis kozmetikumok

Engedje, hogy bőrét is kényeztessük! Megérkeztek a szállodánk gyógyvizéből készült, egyedi kozmetikumok! Szállodánk gyógyvizéből készült Fons Fontis kozmetikumok minden bőrtípusra alkalmasak. A mindennapi használat során a bőr hidrotációja helyreáll, ennek köszönhetően a bőr tapintásra kellemesen puha és selymes lesz.

content/blog/barrico-hotel-masszazs.jpg

Masszázs! - ne hagyd ki

Gyakran érzi úgy, hogy nincs több energiája továbbmenni, folytatni a napot? Szüksége van egy kis energialöketre, hogy kisimuljon, ellazuljon és megszabaduljon a stressz súlyától? Próbálta már a masszázst?Mitől olyan fantasztikus dolog? Fizikai, lelki és mentális felfrissülést hoz egyszerre.

content/blog/tisza-tavi-okocentrum-3.jpg

Tisza Tavi ökocentrum

A Tisza-tó már önmagában gyönyörű látványt nyújt a maga érintetlenségével, lenyűgöző állatvilágával, így érthető is, hogy 1999 óta a Hortobágyi Nemzeti Park bemutató területeként a világörökség részét képezi.

content/blog/cifra-istallo-paradfurdo.jpg

Parádfürdő

Parádfürdő gyógyvizeiről és népi kultúrájáról híres, mely a festői szépségű Heves megye legszebb részén, a Mátra északi oldalán, a Fehérkő, a Jámborhegy és a Kékes csúcsának tövében, a Parádi-Tarna völgyében található, 200-250 méteres tengerszint feletti magasságban.

content/blog/siroki-var-barrico.jpg

Siroki vár

A Siroki vár A Bükk és a Mátra határán a Tarna-patak észak felé kiszélesedő völgye felett, a Heves megyei Sirok település központjától 1 km-re északra, a 294 méter magas vár-hegy csúcsán található. Önmagában már a festői környezet megéri az oda látogatást, azonban  a fő látnivaló természetesen a néhány éve felújított vár, mely hazánk egyik talán legvadregényesebb várromja.